Pentagon frigiver videoer af UFOér

Pentagon frigiver videoer af UFOér

juli 4, 2020 Slået fra Af Squiip

Pentagon har frigivet tre UFO-videoer, som iøvrigt har cirkuleret på nettet siden 2014, disse har åbentbart skabt spekulationer om uidentificerede flyvende genstande i årevis og forsvaret begrundede det med, at de ville “rydde op i  eventuelle misforståelser” om, hvorvidt de uklassificerede optagelser var originale eller redigerede.

 

Videoerne, der er optaget af piloter fra det amerikanske militær, viser objekter, der bevæger sig så hurtigt at det ser ud som om at de “kaster sig gennem himlen”, en, der roterer mod vinden, og man kan høre piloterne, der udtrykker forvirring og ærefrygt. Da de først dukkede op online, åndede de nyt liv i den årtier lange diskussion om, hvorvidt interstellare besøgende nogensinde havde besøgt Jorden.

Pentagon har aldrig fremsat nogen påstand om, hvad der præcist foregår i videoerne, som er optaget i slutningen af ​​2004 og begyndelsen af ​​2015, over Stillehavet og ud for østkysten. ”Flåden har bekræftet, at de tre videoer, der er i bredt omløb, faktisk er optagelser foretaget af flåden,” sagde Susan Gough, en talsmand fra Pentagon, sidste år. ”Marinen har altid betragtet de fænomener, der er observeret i disse videoer, som uidentificerede.”

Agenturet stod ved den karakterisering, og tilføjede, at “efter en grundig gennemgang” havde de bestemt, at videoerne ikke afslørede “nogen følsomme kapaciteter eller systemer”, og “ikke påvirker nogen efterfølgende undersøgelser af militære luftfartsindgreb af uidentificerede luftfænomener.”

Astrofysikere siger, at der er mange potentielle forklaringer på, hvad der vises i videoerne, herunder atmosfæriske effekter, refleksioner og bugs i koden til billedbehandling og visningssystemer for jagerfly.

Den amerikanske regering har med jævne mellemrum undersøgt rapporter om uidentificerede luftfænomener siden 1950’erne. I 1954 fortalte præsident Dwight D. Eisenhower til journalister, at luftforsvaret havde forsikret ham om, at flyvende tallerkener ikke invaderede Jorden fra det ydre rum.